Login fejlede

Brugernavn eller adgangskode var ikke gyldig. Prøv venligst igen.

×

×

FORSENDELSE

Eurowheels samarbejder med flere speditører for at give vores kunder en så hurtig, sikker og fleksibel levering som muligt. Inden ordren afsluttes endeligt, kan man ud fra de leveringsformer der tilbydes, vælge den der passer bedst f.eks. i forhold til ens planlægning. Hvis du ikke aktivt vælger speditør, vil vi sørge for den mest hensigtsmæssige leveringstype.

Eurowheels’ egne varevogne

Eurowheels har en række varevogne der dagligt kører vareture i store dele af Jylland. Vi leverer både til erhvervs og privatadresser. Det er også muligt (kun mod forudgående aftale) at returnere varer til Eurowheels med disse biler.

Danske Fragtmænd

I landsdele som ikke er omfattet af vores egne vareture, leveres der f.eks. med Danske Fragtmænd. Det er muligt og få leveret godset uden der kvitteres ved levering, dette skal blot fremgå som en note på fragtbrevet. Danske Fragtmænd tilbyder også levering på privatadresser.

Levering direkte fra leverandør

Står der LEV under speditør på din ordrebekræftelse/faktura, afsendes varerne direkte fra producenten eller en anden ekstern samarbejdspartner. Det er ikke altid muligt og tracke disse forsendelser.

Afhentning på Eurowheels’ lager i Silkeborg

Vælger man at krydse af ved ”afhentning på lager”, stiller vi efter endt ordrebehandling, varerne klar i vores afhenter område. Medbring venligst altid enten ordre eller fakturanummer, for at lette ekspeditionen.

×

Browser Oplysninger

Browser Capabilities
Type = Mozilla
Name = Mozilla
Version = 0.0
Major Version = 0
Minor Version = 0
Platform = Unknown
Is Beta = False
Is Crawler = False
Is AOL = False
Is Win16 = False
Is Win32 = False
Supports Frames = True
Supports Tables = True
Supports Cookies = True
Supports VBScript = False
Supports JavaScript = 3.0
Supports Java Applets = False
Supports ActiveX Controls = False
Supports JavaScript Version = 1.5
User Agent: = Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)

Windows version: -1,00
IE - any: False
IE - old: False

Besked: