Login fejlede

Brugernavn eller adgangskode var ikke gyldig. Prøv venligst igen.

×

×

FORSENDELSE

Eurowheels samarbejder med flere speditører for at give vores kunder en så hurtig, sikker og fleksibel levering som muligt. Inden ordren afsluttes endeligt, kan man ud fra de leveringsformer der tilbydes, vælge den der passer bedst f.eks. i forhold til ens planlægning. Hvis du ikke aktivt vælger speditør, vil vi sørge for den mest hensigtsmæssige leveringstype.

Eurowheels’ egne varevogne

Eurowheels har en række varevogne der dagligt kører vareture i store dele af Jylland. Vi leverer både til erhvervs og privatadresser. Det er også muligt (kun mod forudgående aftale) at returnere varer til Eurowheels med disse biler.

Danske Fragtmænd

I landsdele som ikke er omfattet af vores egne vareture, leveres der f.eks. med Danske Fragtmænd. Det er muligt og få leveret godset uden der kvitteres ved levering, dette skal blot fremgå som en note på fragtbrevet. Danske Fragtmænd tilbyder også levering på privatadresser.

TNT Innight

TNT Innight er muligt, hvis du har en fast aftale med TNT. (forudsætter en underskrevet aftale mellem modtager og TNT, med overdragelse af nøgle / adgangskort samt præcisering af hvor godset skal henstilles). Ved at benytte TNT Innight, er det muligt at opnå en effektiv planlægning af dagens opgaver, og ikke mindst højne serviceniveauet over for slutkunden, da arbejdet kan løses allerede fra morgenstunden. Klik her for at læse hvordan du får en NAT-aftale med TNT.

TNT Innight ADHOC

Denne speditørløsning omhandler ligeledes levering om natten, men benyttes til de kunder der ikke har en fast NAT-aftale med TNT. Der skal skrives i leveringsadressen hvor TNT må stille godset. (Godset henstilles på modtagers eget ansvar) Fordelen ved og have en fast NAT-aftale med TNT, er at godset efterlades aflåst, og dermed sikret. TNT Innight ADHOC kan også bruges til leveringer på privatadresser.

Levering direkte fra leverandør

Står der LEV under speditør på din ordrebekræftelse/faktura, afsendes varerne direkte fra producenten eller en anden ekstern samarbejdspartner. Det er ikke altid muligt og tracke disse forsendelser.

Afhentning på Eurowheels’ lager i Silkeborg

Vælger man at krydse af ved ”afhentning på lager”, stiller vi efter endt ordrebehandling, varerne klar i vores afhenter område. Medbring venligst altid enten ordre eller fakturanummer, for at lette ekspeditionen.

INFORMATION VEDR. TNT INNIGHT

Forretningen står aldrig stille hos TNT. De holder en hel del virksomheder i gang – længe efter solnedgang. Udnyt fordelen ved levering inden kl. 7:00. Fordele ved TNT Innight er:

Levering inden kl. 7:00

TNT leverer varerne før arbejdsdagen begynder.

Du kan have ro i sindet med hver eneste forsendelse

Alle TNT Innight forsendelser kan følges på Track & Trace, inklusive kvittering for levering.

Nemt og bekvemt med levering uden at være til stede

TNT Innight kan levere til en række overvågede steder – Hvilket betyder, at I ikke behøver at være til stede, når leveringen udføres.

Udfyld denne formular fra TNT og kontakt den afdeling der ligger i dit område:
FORMULAR FRA TNT (DOWNLOAD FIL OG UDFYLD)
GUIDE TIL UDFYLDELSE AF FORMULAR

Modtagere Jylland/Fyn:
Email: ops.innight@tnt.dk
Tlf.: 79384700

Nøgler sendes til:
TNT Danmark ApS
Kokmose 5
6000 Kolding
Att.: Lene Bargisen / Torben Danielsen

Modtagere Sjælland:
Email: deliver.ops.cph@tnt.dk
Tlf.: 36884507

Nøgler sendes til:
TNT Danmark ApS
Jernholmen 28-32
2650 Hvidovre
Att.: Kørslen

Så snart du har aftalen på plads med TNT, skal du huske og informere os, så vi ved at vi kan sende med TNT Innight til dig.

Browser Oplysninger

Browser Capabilities
Type = Unknown
Name = Unknown
Version = 0.0
Major Version = 0
Minor Version = 0
Platform = Unknown
Is Beta = False
Is Crawler = False
Is AOL = False
Is Win16 = False
Is Win32 = False
Supports Frames = False
Supports Tables = False
Supports Cookies = True
Supports VBScript = False
Supports JavaScript = 0.0
Supports Java Applets = False
Supports ActiveX Controls = False
Supports JavaScript Version =
User Agent: = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Windows version: -1,00
IE - any: False
IE - old: False

Besked: